[off-topic]We Have To Stop Now

Moderátor: Drizzt

Re: We Have To Stop Now

Příspěvekod NicoleTTka v 18 dub 2009, 22:14

Hope86 píše:Nemá cenu nějak reagovat, ani pozitivně ani nějak jinak. Vám jde jen o jedno: srazit, nebo ztrapnit člověka!A to bylo tak kvalitní fórum a tak kvalitní stránky. Nikdo není dokonalej jak sem již psala, ale tohle již nemá cenu, jsou důležitější věci než interpukční znaménka ajestli ti to vadí , no všimla sem si, že to dělá více lidí i tady na fóru, ale to je v pořádku, jelikož oni nemaj přezdívky j.to a Hope86. *fist* *tomato* Kiro, nikdo není dokonalý, ale to ty snad vždy víš, ty víš vše,že ? Pro mě jako člověka, který příde do styku s češtinou málokdy dá se říci, že jen sporadicky, je pro mě mluvená čeština důležitější a rozhodně bych si nedovolila někoho peskovat, nedovolila. No jdu se věnovat synovi a manželovi, zjištuji, že být lesba v čechách znamená asi být útočná a soudivá - nemluvím o všech, ale co si budem vykládat. že ?! - Jsem taktéž lesba a nikdy bych si nedovolila někoho soudit, dle jeho psané češtiny, nebo kvůli jednému nekladnému vyjádření. Jak já sem ráda, že přicházím do styku s jinýma lidma, straight lidma - a to straight není myšleno jen jako hetero!- Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?

Zpočátku, tady nešlo vůbec o češtinu. Šlo tu o něco uplně jinýho, zatímco ty (+ j.to?) jste si myslely, že sme se do vás pustily kvůli češtině nebo že je j.to míšenka *pray*
'' Nemá cenu reagovat, bla bla '' ...Tak nereaguj? Už dávno tahle debata mohla být ukončena
A pokud ti vadí, jestli si myslíme že j.to + ty, jste jedna osoba, tak admin nebo moderátor si může porovnat IPky a povědět nám jestli jste nebo nejste. Předpokládám, že už u j.to na návštěvě nejsi *eh* :wink:
NicoleTTka
private Pieszecki
private Pieszecki

Příspěvekod ciri v 18 dub 2009, 22:16

to: j.to

Když si člověk pročte příspěvky od uživatelky Hope86 a srovná to s příspěvky uživatelky j.to,
tak shoda ve stylu vyjadřování, stylu psaní apod. je prostě zarážející a celkem i do očí bijící.
To musíš připustit.
Třeba to tak není, třeba Ti křivdím, ale k té domněnce to prostě svádí. A musím se přiznat,
že touhle obhajobou v "angličtině" jsi mě v mém názoru spíše utvrdila.

Mno...a jinak, já jsem Tvoje příspěvky četla celkem s chutí, oživilas to tu, jen bohužel trochu
moc a svou naprosto zcestnou a nesmyslnou argumentací sis proti sobě popudila dost uživatelů.
Snažíš se nejít s davem...jenže v Tvém případě je to bohužel spíše křeč. A obhajoba Tvých vlastních
názorů je velmi slabá a většinou spíše zavádějící a nesmyslná.

Nikdo nekritizuje Tvou češtinu!! Osobně je mi naprosto ukradený, jakým stylem člověk píše, když
má příspěvek na fóru hlavu a patu. Kritika se týkala pouze toho textu na webových stránkách, kde
už to mělo mít oficiálnější charakter a působilo to velmi amatérsky. Toť vše.
Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá…
ciri
a major hub
a major hub

Příspěvekod fandapcd v 18 dub 2009, 22:18

[/quote]
Nemachruju, jen prostě víš když vám moje a její psaná čeština příde stejná tak se nějak musím odlišit ne ?! Ale copak ? neuměla sis to přeložit ?[/quote]

Já se nestydim za to, že moje angličtina neni dobrá takže, mě nenaštveš neboj se. :wink:
fandapcd
center of the Universe
center of the Universe

Příspěvekod linda v 18 dub 2009, 23:30

Hope86 píše:Nemá cenu nějak reagovat, ani pozitivně ani nějak jinak. Vám jde jen o jedno: srazit, nebo ztrapnit člověka!

Ač jsem původně nechtěla reagovat, mám pocit, že to nejde jinak.
Milá Hope86, vyprošuju si, aby sis dovolovala o mně tvrdit, že mi jde jen o to, abych někoho srazila nebo ztrapnila. Použila jsi množné číslo a protože jsem se debaty účastnila, vztahuji to i na sebe.
Hope86 píše:Jsem taktéž lesba a nikdy bych si nedovolila někoho soudit, dle jeho psané češtiny, nebo kvůli jednému nekladnému vyjádření.

No vidíš, nedovolila by sis to, ale hned ve druhé větě jsi tak učinila :wink:
Ale to bylo možná spíše velmi, velmi nepěkné obvinění.
Hope86 píše:Jak já sem ráda, že přicházím do styku s jinýma lidma, straight lidma - a to straight není myšleno jen jako hetero!- Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?

Tohle nechápu -- co mi jako má vadit? Snad ne to, na co ta věta bezprostředně navazuje?
A doufám, že nejsi jako tvá přítelkyně j.to a že mi odpovíš.
linda
private Pieszecki
private Pieszecki

Příspěvekod Kira v 19 dub 2009, 00:31

Hope86 píše: Kiro, nikdo není dokonalý, ale to ty snad vždy víš, ty víš vše,že ? Pro mě jako člověka, který příde do styku s češtinou málokdy dá se říci, že jen sporadicky, je pro mě mluvená čeština důležitější...

Nikdo nemůže být dokonalý, a vše nevím. Pro mě je záhada, jak někdo kdo nepřicházi do "styku" s češtinou, má naprosto perfektní slovosled, skladbu vět a zná slova, které ani většina čechů nepoužívá *think*

Hope86 píše: Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?

Všimla jsem si, že to zaznamenalo více uživatelek. :wink:
13.8.2009
Kira
center of the Universe
center of the Universe

Příspěvekod Drizzt v 19 dub 2009, 09:46

Hope86 píše:Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?

Vadí to více lidem, jenom my ostatní už nemáme sílu a ani chuť na to tady reagovat...
ObrázekObrázek
Drizzt
Series freak
Series freak

Příspěvekod wrenchmind v 19 dub 2009, 11:07

*popcorn*
wrenchmind
4th. leve
4th. leve

Příspěvekod Hope86 v 19 dub 2009, 12:29

Kira píše:
Hope86 píše: Kiro, nikdo není dokonalý, ale to ty snad vždy víš, ty víš vše,že ? Pro mě jako člověka, který příde do styku s češtinou málokdy dá se říci, že jen sporadicky, je pro mě mluvená čeština důležitější...

Nikdo nemůže být dokonalý, a vše nevím. Pro mě je záhada, jak někdo kdo nepřicházi do "styku" s češtinou, má naprosto perfektní slovosled, skladbu vět a zná slova, které ani většina čechů nepoužívá *think*

Hope86 píše: Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?

Všimla jsem si, že to zaznamenalo více uživatelek. :wink:

Díky té mluvené češtině, mi moje čeština nějak neodumírá, nevím jak jinak to už napsat. Já bych prostě tuhle debatu už ukončila nemá to cenu.Kvůli prkotině jako wehave to ... neříkám kdyby to aspon bylo něco kvalitnějšího.
Hope86
not a big coffee drinker
not a big coffee drinker

Příspěvekod linda v 19 dub 2009, 13:42

Hope86 píše:Díky té mluvené češtině, mi moje čeština nějak neodumírá, nevím jak jinak to už napsat. Já bych prostě tuhle debatu už ukončila nemá to cenu.Kvůli prkotině jako wehave to ... neříkám kdyby to aspon bylo něco kvalitnějšího.

Milá Hope86, ty jsi si opravdu nevšimla, že se debata netýká nějaké "prkotiny We have to stop now", ale způsobu vyjadřování a obsahu vyjádření tvé přítelkyně j.to?
A můžeš mi, prosím, laskavě sdělit, kterou větu jsem uvodila slovy "vadí mi..."? Prosím, zkopíruj mi to sem, já si to opravdu nevybavuji.
Odpovíš mi aspoň jednou?
linda
private Pieszecki
private Pieszecki

Příspěvekod Hope86 v 22 dub 2009, 11:57

ale ano všimla jsem si toho, ale víš já se zastávám velmi blízkého člověka a přestan už, nemá to cenu! ktomu vadí mi ...
no všimla jsem si toho páč se do nás pouštíš jako by šlo o život nejde o nic, jde jen o blbost! Tak tady máš mou odpověd a přestan prudit přes PMka! Já tě jen o něco žádala a ty si hned vyjela, tak nevím kdo je pod úrovní... A TÍMTO TUTO DEBATU UKONČUJI! NA DALŠÍ PŘÍSPĚVKY NEHODLÁM UŽ REAGOVAT!MYSLETE SI CO CHCETE.Vám já nemusím nic dokazovat.
Hope86
not a big coffee drinker
not a big coffee drinker

Příspěvekod linda v 22 dub 2009, 21:27

Milá Hope86, připadáš mi stejná jako tvá přítelkyně j.to.
Je opravdu vtipné, že píšeš, ať tě neprudím přes "PMka", když jsi mi začala psát útočné SZ sama. Líbit si to od tebe opravdu nenechám.
A máš pravdu, nemá to cenu -- nemá cenu se s tebou pokoušet vést jakoukoliv debatu, nebo od tebe očekávat odpověď na jakýkoliv dotaz.
linda
private Pieszecki
private Pieszecki

Re: [off-topic]We Have To Stop Now

Příspěvekod Rinu v 28 dub 2009, 20:25

Část tématu We Have To Stop Now bylo ke dni 29.4.2009 přesunuto do Archivu a následně zamčeno, důvodem je odchýlení konverzace.
Sorry I missed church, I was busy practicing witchcraft & becoming a lesbian.
Rinu
center of the Universe
center of the Universe

Re: [off-topic]We Have To Stop Now

Příspěvekod Lenis v 13 čer 2009, 02:45

*clap* *clap* *clap* :lol: :lol: :lol:
Skoro celé jsem to přečetla a mám postaráno o zábavu tak na týden 8) Pozoruhodné *pray* 8)
"Never apologize, never explain."
Lenis
center of the Universe
center of the Universe

Předchozí

Zpět na Archív