Hope86 píše:Nemá cenu nějak reagovat, ani pozitivně ani nějak jinak. Vám jde jen o jedno: srazit, nebo ztrapnit člověka!A to bylo tak kvalitní fórum a tak kvalitní stránky. Nikdo není dokonalej jak sem již psala, ale tohle již nemá cenu, jsou důležitější věci než interpukční znaménka ajestli ti to vadí , no všimla sem si, že to dělá více lidí i tady na fóru, ale to je v pořádku, jelikož oni nemaj přezdívky j.to a Hope86.![]()
Kiro, nikdo není dokonalý, ale to ty snad vždy víš, ty víš vše,že ? Pro mě jako člověka, který příde do styku s češtinou málokdy dá se říci, že jen sporadicky, je pro mě mluvená čeština důležitější a rozhodně bych si nedovolila někoho peskovat, nedovolila. No jdu se věnovat synovi a manželovi, zjištuji, že být lesba v čechách znamená asi být útočná a soudivá - nemluvím o všech, ale co si budem vykládat. že ?! - Jsem taktéž lesba a nikdy bych si nedovolila někoho soudit, dle jeho psané češtiny, nebo kvůli jednému nekladnému vyjádření. Jak já sem ráda, že přicházím do styku s jinýma lidma, straight lidma - a to straight není myšleno jen jako hetero!- Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?
Zpočátku, tady nešlo vůbec o češtinu. Šlo tu o něco uplně jinýho, zatímco ty (+ j.to?) jste si myslely, že sme se do vás pustily kvůli češtině nebo že je j.to míšenka
'' Nemá cenu reagovat, bla bla '' ...Tak nereaguj? Už dávno tahle debata mohla být ukončena
A pokud ti vadí, jestli si myslíme že j.to + ty, jste jedna osoba, tak admin nebo moderátor si může porovnat IPky a povědět nám jestli jste nebo nejste. Předpokládám, že už u j.to na návštěvě nejsi

Kiro, nikdo není dokonalý, ale to ty snad vždy víš, ty víš vše,že ? Pro mě jako člověka, který příde do styku s češtinou málokdy dá se říci, že jen sporadicky, je pro mě mluvená čeština důležitější a rozhodně bych si nedovolila někoho peskovat, nedovolila. No jdu se věnovat synovi a manželovi, zjištuji, že být lesba v čechách znamená asi být útočná a soudivá - nemluvím o všech, ale co si budem vykládat. že ?! - Jsem taktéž lesba a nikdy bych si nedovolila někoho soudit, dle jeho psané češtiny, nebo kvůli jednému nekladnému vyjádření. Jak já sem ráda, že přicházím do styku s jinýma lidma, straight lidma - a to straight není myšleno jen jako hetero!- Všimla jsi si vůbec, že to vadí jen tobě a lindě?